S t a r t e r s

Een eigen bedrijf beginnen is een grote stap. Er komt veel bij kijken, vestigingsplaats, vergunningen, inschrijving k.v.k., belastingdienst, administratie, verzekeringen, het maken van een ondernemersplan, regelen van de financiering, etc. etc. Veel startende ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. Wij kunnen u adviseren en wegwijs maken in dat doolhof. 

Een goede start gaat vergezeld van een duidelijk opgezet ondernemingsplan. In een dat plan worden de markt en de posite van de onderneming in de markt beschreven. Wat is het product of dienst, hoe ziet de concurrentie eruit, waarin onderscheidt de onderneming zich van zijn directe concurrenten, wat zijn de financiële doelstellingen? Veel starters denken pas aan een ondernemingsplan op als ze een financiering nodig hebben en de bank erom vraagt. Maar een ondernemingsplan zorgt er ook voor dat je goed beslagen te ijs gaat en je markt goed verkend hebt en weet wat je doel is.

 

Wij hebben veel ervaring in het opstellen en het kritisch beoordelen van het ondernemingsplan. Wij denken met je mee en bepalen samen met jou de strategie van je onderneming. In de regel ben je zelf degene die het ondernemingsplan vorm geeft. Een ondernemingsplan is tevens noodzakelijk voor het verkrijgen van een passende financiering en geeft een helder beeld van de opzet van uw plannen en de toekomstmogelijkheden van de onderneming. Wij kunnen een leidraad hiervoor ter beschikking stellen. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het financiële gedeelte van het ondernemingsplan. Hierbij zijn wij je dan ook graag van dienst.

Coaching, ondersteuning, advies en het stimuleren van startende ondernemers zien wij als onze kerntaken. Wij ondersteunen startende ondernemers niet alleen bij administratieve
en financiële zaken, wij adviseren, stimuleren
en wijzen u ook de weg in ondernemersland.

 

“ Particulieren vinden het
belangrijk dat ze een goed
advies krijgen op gebied
van belastingen, sparen en
beleggen met het oog op
de toekomst”

disclaimer / algemene voorwaarden                    


Saal van Zwanenbergweg 11 5026 RM Tilburg (T) 013-6316305 (M) 06 - 51 01 51 94 info@nhad.nl www.nhad.nl
K.v.K. 59651059 BTW nr. 85.35.88.740 B01