O n d e r n e m e r s

Ondernemers voelen zich thuis bij NH administratieve dienstverlening, gespecialiseerd in administatie en belastingaangifte voor het MKB. Heeft u een eenmanszaak, VOF of een Besloten Vennootschap? Dan is NH de ideale partner voor u. Maar ook voor ZZP-ers en freelancers hebben wij de kennis in huis.

Administratieve lastendruk MKB Als professioneel administratiekantoor en belastingconsulent weten wij dat de administratieve lastendruk voor ondernemers in het MKB hoog is. Door uw administratie en belastingaangifte aan ons uit te besteden, kunt u zich weer concentreren op dat wat voor u belangrijk is: ondernemen.

 

Administratie voor het MKB
Wij nemen uw administratie op professionele wijze uit handen. Op ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete administratie, inclusief BTW-aangifte en financiële rapportages zodat u altijd weet hoe de zaken er voor staan. Hoe, wanneer en in welke vorm de administratie wordt uitgevoerd wordt in goed overleg afgesproken. Periodiek, per maand, kwartaal of per jaar vraagt de fiscus u om BTWaangifte te doen. Voor zowel de BTW-aangifte, aangifte loonheffing als ‘aangifte Inkomstenbelasting’ zijn er in de wetgeving vele mogelijkheden die u een aanzienlijke besparing
kunnen opleveren. Zo laten wij de wetgeving optimaal in uw voordeel werken.

 

“ Er zijn verschillende
mogelijkheden die u
wellicht een besparing
kunnen opleveren”

disclaimer / algemene voorwaarden                    


Saal van Zwanenbergweg 11 5026 RM Tilburg (T) 013-6316305 (M) 06 - 51 01 51 94 info@nhad.nl www.nhad.nl
K.v.K. 59651059 BTW nr. 85.35.88.740 B01