F i s c a l e   d i e n s t e n

Fiscale vraagstukken en belastingadvies: wij weten hoe het moet. Belastingen worden door ondernemers veelal gezien als kostenpost. Vaak kan belasting bespaard worden, door gebruik te maken van de mogelijkheden die de wet biedt of door een andere fiscale structuur te kiezen. Er zijn tenslotte twee alternatieven: Belasting betalen of belasting besparen. NH maakt graag het verschil. Wij verzorgen in overleg met u de aangiften voor o.a. de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting en het successie- en schenkingsrecht. Maar belangrijker nog zijn de adviezen die wij geven. Van bedrijfsopvolging tot reorganisaties en van financiële planning tot en met projectontwikkeling staan wij u graag terzijde. Ook als het gaat om grensoverschrijdende belastingzaken.

 

NH is uw belastingadviseur:

  • Kiezen/wijzigen van de ondernemingsvorm en rekening houden met de fiscale consequenties daaruit voortvloeien.

  • Advies inzake de fiscale faciliteiten zoals: zelfstandigen/ starters-aftrek, fiscale oude dagsreserve, lijfrente-structuren,
    meewerkbeloning, investeringsaftrek, etc.

  • Keuze vraagstukken, o.a.: auto privé of zakelijk / wel of niet op naam van kinderen zetten / etc.

  • Gevolgen van een keuze. Houd er rekening mee dat een keuze vaak niet alleen op basis van fiscale motieven te nemen is. Die keuze heeft vaak ook grote gevolgen op het juridische vlak.

 

“ Ondernemers vinden het
belangrijk dat ze een goed
advies krijgen op gebied
van belastingen, sparen en
beleggen met het oog op
de toekomst”

disclaimer / algemene voorwaarden                    


Saal van Zwanenbergweg 11 5026 RM Tilburg (T) 013-6316305 (M) 06 - 51 01 51 94 info@nhad.nl www.nhad.nl
K.v.K. 59651059 BTW nr. 85.35.88.740 B01